Inschrijving voor de jaarlijkse Westhoek wedstrijd is van start!

terug naar overzicht

Donderdag, 25 april 2019

Deze keer op een bijzondere plek!







Op Fort Sabina van de HSV het Schietertje te Fijnaart!

Datum 22 juni 2019
Wedstrijdduur van 8.30 uur tot 12.00 uur
Loting om 7.15 uur
Er wordt gevist op gewicht
De hengelkeuze is vrij
Bij teveel deelnemers wordt er gevist op twee verschillende waters, dan zijn er ook 2 winnaars ( Fort en Put )
Fijnaart zorgt voor de loting
Weging gebeurt door minimaal twee leden van verschillende verenigingen, voor de wedstrijd aangewezen.
Vissers die moeilijk te been zijn graag van tevoren aangeven.
Tips en tops:
Viswater “het fort”:
Hier wordt vooral brasem gevangen, soms wat kleine vis maar ook zeker kans op een giebel.
Wat aas betreft is het vrij allround, maden, casters, mestpieren, mais en kleine bollies ( gekleurde maden en verse de vase is niet toegestaan )
Zowel met de vaste stok als met de picker is er goed te vissen
Water is 30 meter breed maar op sommige stukken 15 meter vanwege rietkragen.
Diepte van het water is 70 á 80 centimeter.
Wat voeren betreft, voer je eerder teveel als te weinig.
Verste plek om te lopen is 100 meter ( kar voor spullen is raadzaam )

Viswater “de Put”:
Water waar met de vaste stok vooral voorn gevangen wordt, afhankelijk van het plek kan een brasem of giebel tussendoor komen.
Met de feeder is het een ander verhaal, tegen de overkant is kans op brasem en giebel groot.
Zowel met de vaste stok als met de picker is er goed te vissen.
Water loopt van 20 meter naar 30 meter breed.
Diepte van het water is 40 á 50 centimeter.
Wat voeren betreft, voer je eerder teveel als te weinig.
Verste plek om te lopen is 100 meter ( kar voor spullen is raadzaam )

Na het loten geeft Fijnaart graag advies over het gelote plek.
Hengelkeuze en/of manier van vissen, etc.

Aanmelden bij Mario van Campenhout of Theo Elemans





Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies